Game server admin's helping the community setup and maintain great dedicated game servers.
----Home----Submit News ----Forum----Gallery----Guides----Downloads



Go Back   FPSadmin.com > Call of Duty > Call of Duty 2 > CoD2 General server support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-12-2006, 08:06 AM
SeveringDozza SeveringDozza is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Age: 24
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Rep Power: 0
SeveringDozza is on a distinguished road
How do I change map and use rcon?

Well I fixed my other problem, but how do I change map in game, what's the command? How do I use rcon. I type /rcon and it says it's an invalid command. And also how do I bring the console up while in a game?

So yeah basically, what is the rcon command, and how do I change map in game.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2006, 11:17 AM
HarryBall's Avatar
HarryBall HarryBall is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lansing Mi
Posts: 109
Downloads: 1
Uploads: 0
Rep Power: 10
HarryBall is on a distinguished road
Hit the tilde key when your in game this will bring down the console. Once there you must login. /rcon password Were password is you must enter your password that you set in your config file. To change the map type /rcon map_rotate this will change to the next map in your rotation. Hope this helps.

P.S. the tilde key is the funny little line button near the number 1
__________________
{GBI} Clan Boss


Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2006, 04:54 PM
Scrapie Scrapie is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 165
Downloads: 0
Uploads: 0
Rep Power: 9
Scrapie is on a distinguished road
Send a message via MSN to Scrapie
login: /rcon login "password"

change to next map in rotation: /rcon map_rotate

change to "map1": /rcon map "map1" (mp_carentan; mp_rhine; etc...)
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2006, 09:11 PM
SeveringDozza SeveringDozza is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Age: 24
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Rep Power: 0
SeveringDozza is on a distinguished road
I can't get into the console when I'm in the actual game playing though. Only at the menu.

How do I get into it when I'm in a game?

Edit: Never mind, found it out. I had to change a line in my config. Thanks alot guys.

Oh and one more thing, is there a way I can change the game type with an rcon command?

Last edited by SeveringDozza; 12-12-2006 at 09:22 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-13-2006, 07:18 AM
Scrapie Scrapie is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 165
Downloads: 0
Uploads: 0
Rep Power: 9
Scrapie is on a distinguished road
Send a message via MSN to Scrapie
Quote:
Originally Posted by SeveringDozza View Post
Oh and one more thing, is there a way I can change the game type with an rcon command?
/rcon g_gametype dm (can be tdm, sd, dm, etc... )
then
/rcon map_restart
Reply With Quote
  #6  
Old 12-14-2006, 06:58 AM
SeveringDozza SeveringDozza is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Age: 24
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Rep Power: 0
SeveringDozza is on a distinguished road
Awesome, thanks.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:07 PM.


Powered by: vBulletin Copyright ©2000, Jelsoft Enterprises Ltd.