Game server admin's helping the community setup and maintain great dedicated game servers.
----Home----Submit News ----Forum--------Guides----


Go Back   FPSadmin.com > Call of Duty > Call of Duty 4 > CoD4 General server support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-25-2014, 11:04 AM
GoodGodd GoodGodd is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Rep Power: 0
GoodGodd is on a distinguished road
Windows 7 on Virtualbox on Linux Dedi.

Hi all

I have looking for solution for my problem but can not find nothing. Your forum looks great lot of information. So maybe someone can help me.

I have server COD4 MW on Windows 7 in Virtualbox on Linux Dedi Server. One of this server working fine. But shortcut is whit out Ip and port so it;s standard one i think.

Second server, so i copy same files from this working server and change server.cfg and edit shortcut. Firewall added this file and i check it and this file is opened for any ports TCP and UDP.

I have opened ports in virtualbox as well and i did check it in Linux and Linux says that this ports are used by Virtualbox which is good because first server use his port same way.

When i will add Ip and Port to shortcut in any of servers they not running and it's not showing on master list but when i remove IP and Port from first server is working fine, second is running but not showing on master list coze using same IP and port from first one. If i will add IP and different Port to shortcut of second server it's not running.

Maybe i have to run a windows server for COD4 MW mulit servers?

So i'm looking for solution for port i think or config or files i don;t know i have no idea anymore.

Any ideas? Please help

regards
GG
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2014, 06:47 PM
GoodGodd GoodGodd is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Rep Power: 0
GoodGodd is on a distinguished road
Fixed

Hi

I found a problem! Its firewall in Ubuntu. I have opened ports in W7 and virtualbox.

Linux see port opened by Virtual box but i have to open it in Linux for internet. I switch off firewall and it's worked now i have to switch back on and configured ports.

Regards
GG
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2015, 04:20 PM
GoodGodd GoodGodd is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Rep Power: 0
GoodGodd is on a distinguished road
Random ports problem.

Hi

I'm having another problem. My servers are not visible in master list. IP good, ports are good and open. Servers are fine in my favorite list but not in master list. I notice Virtual box assing random ports to cod4 servers 28960, 61, 62. When i change it for 28970 VB not assing them even i change config file.

Any one knows or have this problem. Please help.

Regards
GG
Reply With Quote
  #4  
Old 03-30-2015, 09:56 PM
GoodGodd GoodGodd is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Rep Power: 0
GoodGodd is on a distinguished road
Ports fixed.

Hi, i fixed ports and they fine now.

Still my servers are not in master List. I fallow by all info i can find on this forum and others, nothing helped.

Any ideas?

GG
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:23 AM.


Powered by: vBulletin Copyright ©2000, Jelsoft Enterprises Ltd.