Game server admin's helping the community setup and maintain great dedicated game servers.
----Home----Submit News ----Forum--------Guides----


Go Back   FPSadmin.com > Call of Duty > Call of Duty > CoD General server support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-09-2003, 08:18 PM
Oracleman's Avatar
Oracleman Oracleman is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 252
Rep Power: 15
Oracleman is on a distinguished road
rcon status not working

Anyone else having problems with rcon status ? rcon cvarlist and others work just fine but status gives nothing (so kicking is hard :x )
__________________
Try to look unimportant, they may be low on ammo..
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2003, 08:37 PM
AADiC's Avatar
AADiC AADiC is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: McGuire AFB, Nj
Posts: 145
Rep Power: 15
AADiC is on a distinguished road
Do you have a software firewall? I have same problem, and it is Nortans Personal Firewall. Just dont know how to fix.
__________________
<img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg">
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2003, 01:01 AM
Busterking's Avatar
Busterking Busterking is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Espanola, Ontario, Canada
Age: 64
Posts: 571
Rep Power: 0
Busterking is an unknown quantity at this point
Did you try this:

/clear

then try your commands

Apparently this clears the cache.

One of my clan members fixed his problem by using ASE.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-10-2003, 04:12 AM
Oracleman's Avatar
Oracleman Oracleman is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 252
Rep Power: 15
Oracleman is on a distinguished road
No, I use hardware firewalls. I'll try /clear and let you know.
__________________
Try to look unimportant, they may be low on ammo..
Reply With Quote
  #5  
Old 11-10-2003, 07:28 PM
Oracleman's Avatar
Oracleman Oracleman is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 252
Rep Power: 15
Oracleman is on a distinguished road
/clear didnt help. /RCON STATUS simply dont work inside the game.
__________________
Try to look unimportant, they may be low on ammo..
Reply With Quote
  #6  
Old 11-10-2003, 07:43 PM
imported_DesuMacchi imported_DesuMacchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Ohio
Posts: 17
Rep Power: 0
imported_DesuMacchi is on a distinguished road
Send a message via AIM to imported_DesuMacchi
Quote:
Originally Posted by Oracleman
/clear didnt help. /RCON STATUS simply dont work inside the game.
dude /rcon status works just fine in the game
/rcon clientkick

Maybe a dumbquestion but are you sure you have your rconpassword set
/rconpassword blahblah
/seta rconpassword blahblah

Should work like a charm I used /rcon status just to make sure before I posted this
__________________
CoD Server
24.210.37.139
Come Play with us!
Reply With Quote
  #7  
Old 11-10-2003, 08:12 PM
Oracleman's Avatar
Oracleman Oracleman is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 252
Rep Power: 15
Oracleman is on a distinguished road
Well yes, I have it set with

/set rconpassword blahblah

could using /set or /seta make a difference ?
__________________
Try to look unimportant, they may be low on ammo..
Reply With Quote
  #8  
Old 11-10-2003, 08:27 PM
Oracleman's Avatar
Oracleman Oracleman is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sweden
Posts: 252
Rep Power: 15
Oracleman is on a distinguished road
Holy crap - now it suddenly works !? Two things different, my TS not running and fewer players on server, but /rcon status suddenly works. :?

Ideas appreciated.....
__________________
Try to look unimportant, they may be low on ammo..
Reply With Quote
  #9  
Old 11-10-2003, 11:17 PM
imported_Eroc imported_Eroc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 84
Rep Power: 15
imported_Eroc is on a distinguished road
I have the same issue. If I have alot of players, say more than 15 then status stops working. That is when Autokick stops working also.

Seems that COD has the same issues with this that MOHAA does. This one disappointed me big time.

Eroc
Reply With Quote
  #10  
Old 11-11-2003, 10:40 AM
ClickBouyow's Avatar
ClickBouyow ClickBouyow is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 168
Rep Power: 15
ClickBouyow is on a distinguished road
Same for me. We get over 20 people on the server and /rcon status quits. Console receives the request and shows the computer IP making the request with -531 instead of the port number like this:

216.12.201.204: -531

when it should be

216.12.201.204:28960

Something is screwy with the code.
Reply With Quote
  #11  
Old 10-06-2014, 10:40 AM
shyaminayesh's Avatar
shyaminayesh shyaminayesh is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Gampaha, Sri Lanka
Posts: 2
Rep Power: 0
shyaminayesh is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to shyaminayesh
not working for me :/ try /clear & firewall disabled
Reply With Quote
  #12  
Old 10-06-2014, 01:41 PM
sgTsTuFz's Avatar
sgTsTuFz sgTsTuFz is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coralville, Iowa
Posts: 907
Rep Power: 14
sgTsTuFz is on a distinguished road
hmmm, thats an 11 year old post that you just replied to. Just so's you know ;-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ezrcon change maps Malichi MOH:SH Admin Tool Support 1 12-21-2006 10:04 PM
Server Stats aftermathgamers MOH:SH General Server Support 2 06-14-2006 10:42 PM
Ip Forward Gomer_Pyle MOH:SH Admin Tool Support 2 12-24-2005 09:22 AM
Rudedog's complete Rcon guide for MOH V1.2 rudedog Medal of Honor 5 11-10-2005 07:09 PM
rcon status and rcon serverinfo Not Working UnDead MoH_AdminMod (MAM) 3 07-14-2003 01:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:39 AM.


Powered by: vBulletin Copyright ©2000, Jelsoft Enterprises Ltd.