Game server admin's helping the community setup and maintain great dedicated game servers.
----Home----Submit News ----Forum--------Guides----


Go Back   FPSadmin.com > BattleField > BattleField 4 > BF4 Remote Admin Tool Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-06-2015, 07:08 PM
YoMoma YoMoma is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Eastern Iowa
Posts: 27
Rep Power: 0
YoMoma is on a distinguished road
RCONNET vs Procon

Hello, FMC has had a BF4 server for a year now and up till now we have just admin the server thru our game server host admin daemon.
That has been sufficient till recently. Our server has been more populated and we need another option to remotely and automatically admin our server when no admin is around.
Obviously I`ve heard of ProCon, but never worked with it. I was told of RCONNET the other day and have our server added to the site, but I see in order to use even but 1 plugin, we will have to pay for its services.
Which program has better value for the money?
Is their another option?
For starters we have the need to state our simple few rules, but don't want them cluttering up the chat area.
Being able to kick/ban would be beneficial along with the ability to change maps on the fly.
Most of these abilities can be achieved with our server deamon, but we also would like to have the ability to...
Auto kick high ping players
Balance Teams
Kill streak Announcer
Possible votemap
Teamkill punisher as well as a language filter.
In short, what admin tool does most of these features for the best $$$ value?
Is there a free option?
Thanks for your opinions.
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2015, 12:29 PM
sgTsTuFz's Avatar
sgTsTuFz sgTsTuFz is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coralville, Iowa
Posts: 907
Rep Power: 14
sgTsTuFz is on a distinguished road
pssstt buddy !!

go to phogue dot net

its free, and the plugins will do all of that you list, not sure about the killstreak ANNOUNCE - but you can certainly edit the various plugins that use the chat to use the chat area as little or as much as you want.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2015, 05:49 PM
k4n30 k4n30 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Canberra, AU
Age: 32
Posts: 2
Rep Power: 0
k4n30 is on a distinguished road
Everything you have asked for can be done by Procon for free, I have never used RCONNET but if it costs money theres probably a good reason why I haven't used it.

The only caveat to using procon is you will need to have it "hosted" (either locally or through a provider) 24/7 as when it's not running it doesn't do anything. That seems to trip some people up a bit
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2015, 09:28 PM
YoMoma YoMoma is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Eastern Iowa
Posts: 27
Rep Power: 0
YoMoma is on a distinguished road
That's our hangup. No one can host it on their PC full time. Besides I hear its better to use it on a commercialy hosted site if you want to use the layers.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 01-09-2015, 11:14 AM
HIS-MOTHER's Avatar
HIS-MOTHER HIS-MOTHER is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Chicago
Posts: 407
Rep Power: 11
HIS-MOTHER is on a distinguished road
Send a message via MSN to HIS-MOTHER
You can lease a layer fairly cheap monthly or get a small VPS and run the layer on it.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 01-09-2015, 10:00 PM
wcSki wcSki is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 414
Rep Power: 11
wcSki is on a distinguished road
I would talk to your BF4 server provider, they may also be able to host the procon layer for you for a small adder.

Ski
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:01 AM.


Powered by: vBulletin Copyright ©2000, Jelsoft Enterprises Ltd.