PDA

View Full Version : Which ports COD:WAW uses? (ded server)


lotnybartek
11-12-2008, 04:54 AM
As above.

Thx

wishdwd
11-12-2008, 05:20 AM
I think:

Default: 28960

TCP/UDP 20800
TCP/UDP 20810
TCP/UDP 28960

==============

Just open these ports on my server, and even then, I can not add it in gametracker.
Any suggestions.
Thank you

lotnybartek
11-12-2008, 05:24 AM
All those ports are forwarded, but still console hangs @ DW_AUTHORIZING. When I switch firewall off, everything works. So maybe there are more ports to open?

:confused:

Enos Pork
11-12-2008, 05:43 AM
Works for us

TCP: 28960, 28970
UDP: 20500, 20510, 28960, 28970, 20800, 20810

wishdwd
11-12-2008, 05:59 AM
do you have 2 servers in your box ?

Then if I have only need to open like this

TCP: 28960
UDP: 28960, 20800, 20810

And need any more rule to add on the firewall ?

Enos Pork
11-12-2008, 06:42 AM
I have a CoD4 server running as well...

holback
11-12-2008, 06:42 AM
Not sure what kind of firewall you have, but these ports need to be opened for both incoming and outgoing. Might be something to check. I had a similar problem after installing a game box in our data center.

lotnybartek
11-12-2008, 07:20 AM
Works for us

TCP: 28960, 28970
UDP: 20500, 20510, 28960, 28970, 20800, 20810

All those ports have been forwarded both: TCP and UDP. Problem still persist. :confused:

EDIT: I'm using Win2003 ent + Kerio Firewall

http://img389.imageshack.us/img389/6540/screenpe2.png (http://img389.imageshack.us/my.php?image=screenpe2.png)
http://img389.imageshack.us/img389/screenpe2.png/1/w855.png (http://g.imageshack.us/img389/screenpe2.png/1/)

Andyucs
11-12-2008, 07:59 AM
dump the firewall on a game server fella

lotnybartek
11-12-2008, 08:09 AM
Dump you mean remove aye.

Can't do that mate. When I was hosting COD4 (one of the busiest server in PL), my server got hacked, all files from C: (partial) and D: were removed. Don't want such situation again.

wishdwd
11-12-2008, 10:41 AM
I only wanna to use the banner of gametraker ^^
This site show

Server Name|Launch|Status|IP/Port/Query Port|Options

and ADD SERVER [button]


I ve selected the COD WaW server
IP Addres
PORT Number


And the site gives this answer:

Gametracker could not scan a server on that port.


Your server is currently offline. [WRONG] GameTracker needs your server to be online before you can add it to our database. Please restart your server and make sure it's up before hitting ADD SERVER again.

You entered the wrong query port. [WRONG] Please update your query port and hit scan again

Your server is firewalled. [RIGHT] Please turn off any firewall you have that may block scanning


But, the ports are opened both sides...


ANY HELP !!!


The rest work 100% I've 4 Servers...

wishdwd
11-13-2008, 04:53 AM
What more I need to add ? on my server or firewall ?